I wish I never played, oh what a mess we made

2016-05-25 @ 13:55:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Vickan var förbi mig på salongen tidigare så att jag kunde fixa hennes hår, vi körde på platt idag och satte in lite förlängning och såå. Sedan började Emad precis jobba och han hade med sig mat till mig älsklingen. Snart har studenterna möttpåtagning på torget så tänkte försöka hinna upp dit och se när dom släpper alla ballongerna och hälsa på Vikan och folket lite snabbt! Micke hämtar mig efter jobbet idag vilket känns såå skönt och sedan ska jag vara barnvakt hemma lite. Planen är att dra in till oscars ikväll då det är party där men kan inte säga 100% att det kommer bli så då jag fortfarande är så fruktansvärt förkyld, dessutom vet jag inte hur länge Micke och Andrea blir borta så vi ser väl! 


You might be twenty-five but in my mind I see you at sixteen years most of the time

2016-05-24 @ 20:14:30 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Förra veckan var jag på salongen all day + jobbade nätter på ögården så det blev cirka 1h/dygn över för sömn. På onsdagen hann jag i alla fall med ett tandläkarbesök och en fika med vickan och på torsdagen lyckades klämma in en middag på invito med Nordlunds för att fira Allys och min födelsedag, inte dåligt att få dela födelsedag med sin bästa vän. Dagen efter överraskade Vickan mig på salongen med presenter, såå fina och rosa haha she knows me och vi passade på att luncha lite, bästa hon! I fredags hade jag, Ally, Ida och Alva vinmys hemma hos Ida och drog sedan ner till udda en stund. När dom stängde gick jag och mötte Martin och så gick vi hem till honom och sov. Lördagen spenderades på salongen as usual, hem snabbt och sedan mötte jag Micka på stationen och vi gick till repan så jag kunde fixa mig lite innan vi drog upp till Vickan. Fick mitt favoritvin och ett matt läppstift i perfekta färgen av Micka i present alltså åh blev så glad!! Vi drog vidare till repartures repa där Martin och Linder var och sedan kom även Kristoffer dit. Drack vin, spelade musik och myste bara, bra kväll! Jag, Micka, Vickan och Kristoffer åkte sedan hem till Kristoffer där vi fortsatte vin-mysa lite innan vi la oss. Söndag morgon promenerade jag ner till kyrkan för att ha scouter och efter det mötte jag Micka och Vickan för en max-dejt. Vinkade av Micka vid tåget och åkte sedan hem och såg eotbs och orphan black. 

Gårdagen började jag med att tidigt åka till Vickan och fixa hennes hår inför studentfotograferingen, superkul och vackrast är hon. Gick sedan ner till salongen och på min lunch var hennes fotografering precis klar så vi lunchade lite sushi tillsammans. När jag kom hem var Otto och hans son på besök så var lite social med dom medan jag försökte få i mig lite mat, såg ett avsnitt av andra avenyn och sedan slocknade jag direkt, klockan var strax efter 8. Idag har jag mått fruktansvärt dåligt, är dunderförkyld verkligen. Men har i alla fall tagit mig igenom dagens pass på salongen någorlunda och fick göra ännu en permanent idag så det lyfte energin lite då det är så himla kul!! Nu ligger jag hemma i sängen, har ätit lite gurka och såg precis gårdagens eotbs. Kan verkligen inte kolla på det då det drar upp så mycket känslor för mig men samtidigt kan jag inte låta bli. Så nu är jag halvt förstörd men överlever förmodligen. Ska se greys om en stund och sedan sovaa. Pallar inte lägga in några bilder nu utan ni får dom i ett annat inlägg typ imorgon pusshej


Say a prayer to yourself. He says close your eyes, sometimes it helps

2016-05-16 @ 19:05:55 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Ni får läsa om helgen och avtryck senare för jag skrev ett cirkus 62 km långt inlägg som försvann och nu orkar jag inte skriva om det haha. Kan ta lite om veckan istället. I måndags lunchade jag, Andrea och Micke glass på flavors och jag var hos tandläkaren och det är craazy vilken tandläkarskräck jag fått helt från ingenstans. När jag var mindre levde jag i princip hos tandläkaren då jag hade slagit av mina framtänder haha, så var där flera gånger i veckan! Och då brydde jag mig aldrig, har aldrig gjort det tidigare men liksom i år från ingenstans är jag livrädd. Och visdomständerna krånglar så sjukt mycket, fast nu har jag äntligen sluppit tandvärken några dagar i alla fall! Men anyway, det jag tänkte berätta var att jag har världens bästa tandläkare som lägger minst lika mycket tid på att lugna mig och se till att jag mår bra som han lägger på mina tänder, grym e han. Bedövar dubbelt också så att jag inte ska känna något alls, dock började jag grina senast när han tog fram bedövningssprutan haha.. När jag var klar där åkte jag in till stan och träffade ägare Lotta på sax o kam, fick lära mig massor. Hon hade verkligen så värdefulla tips och tankar, så glad att hon ville dela med sig till mig! Sedan var det dags för nattjobb vilket gick braa.

Åkte hem och sov dagen därpå och sedan tillbaka för ytterligare ett nattpass och när jag gick av det på onsdagen blev det hem och sova igen. På torsdagen var jag på mitt sista wfy vilket var himla sorgligt! Min handledare ville inte låta mig gå ens, haha, bästa bästa hon, vi klickade verkligen som personer! Kommer sakna henne så oerhört mycket alltså hon har verkligen hjälpt mig mer än jag kunnat drömma om. Sedan gick jag ner till frisörsalongen city drop in och pratade med ägaren Alex så där kommer jag nu att spendera mina dagar framöver! Sedan åkte jag ut till Alnö för ett jobbpass på delfinen. Det var även internationella dagen för ME men även det får ett eget inlägg lite senare i veckan för där finns det massor att säga. Fredag åkte jag, Andrea och lovisa ut till morfar och sedan till Birsta för en fika. Hem och vila och sedan jobbade jag natt, lördag jobbade jag också natt och sööndag jobbade jag natt. Är ganska så slut nu kan jag lova. I söndags sjöng jag även i kyrkan och jag fick sådan bra kritik trots att jag var så sliten och jag behövde verkligen få höra alla dom fina orden precis nu för jag har känt mig väldigt osäker i sången den senaste tiden. Och det känns så skönt och fint och bra att kunna förmedla något och beröra, att gud kan tala genom mig på det viset. Idag gjorde jag min första dag på city, såå kul och så härliga kollegor!! Nu ligger jag i badet i ett försök att hålla mig vaken en stund till för att kunna vända tillbaka dygnet lite, ska se eotbs ikväll om jag inte sover!


Now I really empathize, looking through your bloodshot eyes

2016-05-03 @ 18:20:03 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Idag hade jag som sagt utbildning på sjukhuset där jag även träffade på Erik så det var kul! Åkte hem och åt lite soppa och såg senaste eotbs och sedan tog jag ett bad. Nu sitter jag uppe på badrumsgolvet och försöker skrubba bort rödvinsfläckar från min favoritmjukiskofta.. Det går inget vidare men jag vägrar gå ner i källaren och tvätta för där bor det spindlar. Imorgon ska jag i alla fall ääntligen tvätta håret, hämta ut nya linser, gå på wfy och sitta i juryn för att ta ut årets gatumusikanter. Ska bli superkul att se vilka som sökt!! Och nu ska jag börja packa och panikringa Miriam för imorgon natt bär det av mot Södertälje och jag har inte ens tagit fram en väska än


And I know you, you're so frustrated. But we all become what we once hated

2016-05-02 @ 20:03:41 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
I tisdags var jag på wfy, sedan minns jag inte vad som hände mer och onsdagen kommer jag inte heller riktigt ihåg faktiskt. Torsdagen var jag på wfy igen och jag och Elin kämpade med våra personliga brev haha och sedan åkte jag ut till ögården för att fylla i timrapporter och boka in ett pass osv. Efter det hämtade Ally mig och vi åkte hem till henne och såg eotbs, åt och sov. Fredag blev jag bjuden på lunch på taste of india av finaste Vickan! Efter det tog vi en fika på espresso house och kvällen spenderades med Maria och Jossan och slutade på oscars, sedan sov jag och Leo på hotell. Lördag jobbade jag 08-20 och åkte efter det till Anna där vi hade lite vinmys och jag lockade hennes hår! Var bjuden till lite olika fester men jag mådde inte alls bra, fick inte behålla någon mat och var fullkomligt slut på bara så det blev en lugn kväll. Lite senare ringde Martin och Oskar så vi träffade dom ett tag och så sov jag hos Anna. 

Igår var det söndag och jag spenderade den i kyrkan. Mina bästa kyrkbarn hade hand om gudstjänsten och mitt hjärta gick sönder av stolthet. Efter kyrkfikat åkte jag hem och möttes av ett överfullt hus då vi hade firande för Mathilda här hemma! Var med en stund men var helt slut så gick sedan och la mig och sov i princip resten av dagen och natten. Idag har jag sett andra avenyn och varit in till stan och bokat in ett möte med Lotta på sax och kam. När jag kom hem var familjen i full gång med grillning och sådant mys så satt ute i solen på altanen och hade det bra bara! Nu ska jag se orphan black och kanske lite mer andra avenyn och imorgon ska jag på utbildning så blir en tidig kväll!


RSS 2.0