Every now and then when I'm all alone I be wishing you would call me on the telephone

2016-02-26 @ 11:58:09 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Klev upp 7 imorse, tog fram lite hallon ur frysen som jag lät tina medan jag sedan tog ett bad och tvättade håret. Nu sitter jag på bussen mot stan och ska vidare till Alnö för att besöka Anna på ögården. Lämna och fylla i papper inför min inskolning, känns superbra verkligen! Sedan ska jag se till att posta brevet till my nanny och efter det ska jag hämta ut mitt nya löshår!! Sedan gäller det bara att försöka få det att funka trots färgskillnaden.. Och att hinna haha, hann i alla fall för-platta håret nu så "bara" smink och lockar kvar sedan! Drar till Jossan runt 20 med vickan och Emma och förar lite så kan inte bli annat än en bra kväll!

Var tvungen att täcka över mitt stökiga rum hehe

I tried to give you everything but you just gave me lies

2016-02-25 @ 23:17:33 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Dagens föreläsning var helt okej och slutade med en arbetsintervju för min del som gick väldigt bra. Mådde inte alls bra dock så åkte hem direkt efteråt, ville inte riskera att smitta vickan och dom så här innan resa och allt. Sedan jag kom hem har jag sett ung och bortskämd haha och pratat med både mamma och Sara i telefon. Trevliga och behövliga samtal! Fick min paketavi från posten idag där det står att jag kan hämta ut mitt paket imorgon efter klockan 16. Kommer blir stressigt att hinna fixa mig sedan alltså haha men jaja, är i alla fall happyyyy. Nu ska jag krypa till sängs och imorgon kommer bli en himla bra dag känner jag på mig!


Vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat

2016-02-25 @ 11:50:33 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Febern steg under dagen så jag blev kvar i sängen. Såg sista avsnittet av orphan black så nu är det bara att vänta på en ny säsong i guess.. Fast får väl skylla mig själv när jag sett alla tre säsonger på typ, en vecka? Såg även senste avsnittet greys och tror det är första gången jag inte grinat haha. Tog mig faktiskt ut på en liten promenad vid 20-tiden och pratade med Miriam en stund, hann även med ett telefonsamtal med vickan och sedan la jag mig i relativt god tid. 

Vaknade ganska precis 7 imorse och försökte dröja kvar i sängen för att få dagen att gå. Har i alla fall inte gjort så mycket nu på morgonen, pluggat lite. Om en timme går bussen till stan och fika+föreläsning står på schemat på wfy idag, precis som alla andra torsdagar. Ska förbi vickan en stund efteråt men får se hur länge det blir då jag inte alls är speciellt pigg idag och febern fortfarande sitter i. Sedan blir jag lite barnvakt här hemma ikväll också. Måste även komma ihåg att köpa en ny laddare för min har lagt av helt, nu igen.. 

Mitt löshår är beräknat till imorgon och jag är så taggad!! Kommer typ grina om det inte är här alltså haha nej men åh, vill verkligen ha det innan helgen. Men det befann sig i Örebro imorse vid 6-tiden så det ska nog inte vara någon fara! Förövrigt SÅ skönt att vakna upp med fransarna klara varje morgon då jag i princip inte har något annat smink på mig på vardagarna. Ibland ögonbryn (mina är typ obefintliga som ni ser på bilden här och nej jag har inte noppat dom) och någon gång lite puder om jag känner att jag är lite röd typ men annars brukar jag bara ha mascara så nu behöver jag inte fixa mig alls och det passar mig perfekt då jag är ca sveriges lataste Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen

2016-02-24 @ 07:27:31 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Godmorgon på er! Jag vaknade precis och känner mig lite halvillamående på grund av min nya medicin och lite svag i kroppen av febern men annars mår jag finfint! Solen skiner in genom fönstret och livet känns bra. Nu ska jag som vanligt se orphan haha och sedan försöka plugga in lite text och videor inför mitt my nanny-prov som jag verkligen måste få klart. Får se senare om jag kan dra till Sebastian kanske beroende på hur jag mår. 

Hittade denna bild igen igår, hade den som bakgrund på mobilen i ca två år haha och den påminde mig verkligen hela tiden och hjälpte mig massor!


Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för det blev som det blev

2016-02-23 @ 22:30:56 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Ser just nu avsnitt 5 säsong 3 av orphan black så bara 4-5 avsnitt kvar innan livet tar slut nu i guess, haha. Bästa serien. Har verkligen mått så bra hela dagen men nu smyger sig ångesten på. Så jag la ut två bilder på min instagram, bara för att det ger mig massor av ångest att lägga upp bilder där, bara för att trotsa mig själv. Måste sluta tänka så mycket hela tiden och överanalysera precis allt. Och jag måste lära mig att hantera alla mina känslor då jag är en extremt känslofylld och känslostyrd människa. Tror min ångest just ikväll främst beror på att jag känt mig så jobbig idag både på wfy och med Jossan, får typ ångest för känner mig dryg och typ för mycket och bara, som att alla tycker att jag är jobbig och konstig och jag känner mig dålig. Och jag känner alltid att jag pratat för mycket, sagt för mycket. Men aldrig något egentligen vettigt, så aldrig riktigt tillräckligt. Om det makes sense. Eller att jag känner att jag misslyckas med att förklara något jag känner och då känner jag att dom inte kan förstå min känsla och då får jag ångest över det för jag har alltid haft ett stort behov av att förklara mig och få andra att förstå hur jag tänker och känner. Får ångest när det känns som att mina ord inte räcker till eller som att jag använder dom i fel ordning eller att dom får en annan betydelse när dom lämnar min mun än vad dom hade i mitt huvud. Och det blir fel. Får ångest när det känns som att någon tror att jag känner något annat än vad jag gör, även om själva känslan i grund och botten inte var speciellt viktig. 

Jag tror på att prata om känslor och jag tror på att andra kan förstå en hel del och jag tror på att det är bra och att det behövs och att känslor och tankar ska delas. Jag tror att det är så oerhört viktigt. Men jag måste försöka släppa den idén om att andra ska kunna förstå mina exakta känslor hela tiden alltid för ingen kan någonsin veta exakt precis hur jag känner inuti mig. Och det kanske inte gör så mycket heller, det viktiga är kanske att dom är villiga att dela min känsla med mig efter sin egen förmåga och relation till den känslan. Måste liksom inse att jag inte är ensam bara för att jag känner något som inte alla runt omkring mig vet om eller kanske allltid kan förstå till hundra procent. Man kan inte välja att förstå något men man kan välja att försöka förstå och man kan välja att lyssna och man kan välja att stötta och det är så viktigt. 

Och inget av detta är på grund av något någon annan sagt eller visat utan det är liksom en känsla som kommer innifrån mig att jag känner att jag är jobbig. Och så känner jag så tills jag träffar personerna igen eller dom hör av sig och jag inser att dom inte alls kan hata mig så pass mycket som dom gjort i mitt huvud. Detta är verkligen en i princip daglig känsla för mig och något jag måste försöka ta tag i och jobba med för jag bryter ner mig själv totalt. Men det är svårt och utöver detta tycker jag faktiskt om mig själv. Det finns inget specifikt jag verkligen ogillar med mig själv egentligen alltså visst småsaker och utseendemässigt massor men inget i mig själv i grunden. Jag tycker faktiskt om mig, är nöjd och stolt över vem jag varit, blivit och är och allt jag har tagit mig igenom i livet hittills och hur jag hanterar saker överlag. Och jag är stolt över att jag faktiskt lever trots alla mina känslor, helt ärligt. En sak jag inte direkt gillar hos mig själv är väl att jag är så dålig på att höra av mig i och för sig, försöker bättra mig men har inte kommit så långt än haha. 

Och nu till exempel kommenterade Jossan precis på en av bilderna jag la upp, som var från imorse då jag och Ally var till stallet där hon har sin häst, och skrev att jag måste följa med henne till stallet någon gång och så släpper ångest-känslan eftersom jag inser att hon inte kan tycka att jag är så fruktansvärt jobbig om hon vill umgås liksom, och det är så här det går till, detta är repeat för mig alltid. Har förövrigt feber och är superförkyld och hängig, det började lite smått igårkväll men slog inte till förrän runt 17-tiden idag. Skulle egentligen in till stan och hälsa på Sanna och hennes klassisar innan dom åkte vidare på sin lilla turné men jag somnade haha.. Nu äter jag passionsfrukt och tränar på att andas. Imorgon ska jag förmodligen till Sebastian är väl tanken, får se hur jag mår efter natten. Hoppas mitt löshår kommer imorgon också eller torsdag eller fre typ för det gick igenom tullen och sort facility i swedeen igår eller iförrgår eller vad det var! Och vill verkligen ha det innan helgen. Så nervös över färgen haha vet inte hur jag ska lösa det om den är fel för jag har verkligen ingen ork alls att skicka tillbaka och vänta på nytt osv 


Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana

2016-02-23 @ 14:46:18 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Vi klev upp runt 7-tiden imorse och åkte till stallet, sedan tog jag bussen till stan där jag chillade på wfy och drack min favvis-smoothie från Ikea haha och efter det mötte jag Jossan på espresso house för en kaffe. Pratade massor om allt och ingenting och jag pratade väl för mycket as usual och hon är himla bra hon! Var förbi make up store och body shop och nu har vi sagt hejdå för idag och jag sitter på bussen mot Njurunda. Dock skrev Sanna precis så nu vet jag inte om jag kanske ska försöka kliva av och ta mig tillbaka haha lifee


Close your eyes, clear your heart

2016-02-22 @ 20:38:10 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Strax efter förra inlägget mådde jag plötsligt mycket bättre, andas i normal takt igen och hjärtat känns tjugo kilo lättare. Inser att mitt berg- och dalbanehumör förmodligen till största delen beror på att jag slutat ta min medicin utan att trappa ner.. Vilket man absolut inte får, så ja. I alla fall SÅ skönt med nya fransar!! Dock känner jag att jag gjorde dom lite för korta så kör nog på 15mm nästa gång istället för 13 för just nu känns dom i princip bara som mina egna fransar böjda och med mascara. Så får försöka hålla mig någon månad med dessa nu bara, fina är dom ju men lite för korta för min smak som sagt! 

Tog bussen till Birsta där jag mötte upp Ally som planerat och vi kollade efter lite kläder och så. Blev middag på Ikea och sedan svängde vi förbi Elgiganten där jag köpte en ny locktång. Min älskade har lagt av nu för några veckor sedan så har försökt leva med diverse andra jag hittat hemma men inget har varit ens i närheten. Hittade en nu som jag tror kan leva upp till mina krav haha så den fick följa med mig hem och billig var den också så bara plus hittills! Ska försöka vänta med att testa den tills löshåret kommer dock som förövrigt lämnat Danmark såg jag idag så förhoppningsvis är det här innan helgen, håller verkligen alla tummar!! Nu är vi hemma hos Ally och hon håller på att göra nyttiga chokladpraliner medan jag sitter här och är ohjälpsam haha. Skulle dock inte göra någon nytta då jag är fullkomligt värdelös i köket vad gäller ca allt utom diskning då haha så håller mig till disk jag! Sover förmodligen kvar här och imorgon står wfy och Jossan på schemat, blir nog en bra dag!


Thinking it could be different but maybe we missed it

2016-02-22 @ 10:49:39 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Fick bli lite yoghurt igår, fontanas grekiska är på riktigt den bästa att få tag på här i Sverige! Sedan lite honung på också alltså perf. Tvingade även i mig en banan. Såg orphan och pratade med Ally, världsbästa Ally, tog en del beslut under natten som jag inte kan bestämma mig för om jag tycker om eller inte. Är så rädd att förlora honom och då stänger jag honom ute, som om det skulle hjälpa. Men det är väl upp till honom nu antar jag, vad som händer med vår vänskap. Han måste ändå veta att han inte kan behandla mig hur som helst. Det är en sak att känna men en annan att ljuga om det. Nej, tar det slut här så fanns vi ändå aldrig och jag får försöka ta mig vidare ifrån det. Önskar väl dock att han hör av sig och liksom, försöker lite. Om han frågar kan jag försöka förklara. Men är väl medveten om att han förmodligen bara kommer stänga mig ute tillbaka och jag tänker inte öppna mig mer om han inte ber om det. Känner verkligen meet me half way, jag har gått min del och ännu mer, han bara står där. Men åh, mest känner jag bara, låt mig inte gå. Behöver dig.

Så, har lite ångest men hoppas att den minskar under dagen. Ligger i badet nu och sedan ska jag in och fixa fransarna som sagt! 


Wave goodbye, wish me well. You've gotta let me go

2016-02-21 @ 19:48:12 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Återupptäckte human av the killers igår så klockren låt på alla sätt och vis?? Så kär. Såå i alla fall i fredags åkte jag in till staden och mötte upp micka på stationen. Vi chillade en stund, drack vin och pratade life. Drog till Martin och sedan till repartures repa och var lite övningspublik inför deras spelning i Trollhättan till helgen. När dom repat klart åkte vi hem till m igen och tanken var egentligen krogis men det blev inte så. Jag somnade sedan rätt tidigt vilket var lika bra för då slapp jag smärtan i bröstet. Hade dock en jättehärlig och bra kväll!! Men natten blev värre då jag grinade mig igenom ett tufft telefonsamtal runt 3-4 tiden och det slutade med att jag tog en taxi upp till vickan på södra, klarade inte av att vara ensam men samtidigt hade jag inga ord och hon förstod det och jag behövde henne. Senare under dagen kunde jag andas igen och vi passade på att bowla lite när vick jobbat klart, sedan åkte vi hem till henne och såg trollkaren från oz och mello och efter det drog jag hem, kollade lite periscope från guy tang hair battle tills jag inte längre orkade hålla ögonen öppna, kände mig starkare än någonsin och bara, att allt skulle lösa sig, liksom. På något vis. Lugn. Det lugnet höll inte riktigt i sig tills idag men jag är i alla fall inte lika rädd längre. Vaknade även runt 3 på natten av att Martin ringde och frågade var "vi" var, ingen aning om vilka han syftade på haha men han lät liksom upprörd, nästan förtvivlad. Som om "vi" varit med honom under kvällen och sedan lämnat honom alldeles ensam, typ. Och så mumlade han massor och sedan minns jag inte riktigt, halvsov mig igenom samtalet. När jag faktiskt vaknat på riktigt var jag tvungen att kolla så att han var okej haha, full + ensam känns lite ostabilt, om han nu var det.

Imorse var jag till kyrkan, först gudstjänst och sedan årsmöte och efter det var Mattias så snäll och skjutsade mig hem! Har sedan jag kom hem sett orphan black (ovanligt..) och pratat med Andreas en del. Fast han filmade på sin katt hela samtalet haha, fick mig att tänka på katten i tecknade inspector gadget av någon anledning! Tänkte åka förbi bisse nu mot kvällen men jag håller på att somna så det får bli typ tisdag istället eller något. Nu ska jag se om jag kan få i mig något mer innan klockan slår över till fasta och sedan blir det nog sängen för min del. Imorgon ska jag ut till Birsta för några inköp och tror Ally skulle haka på. Ska även fylla på fransarna på bellica finALLY fast har lite ångest för att gå dit då jag i princip dragit bort alla mina fransar och inte tagit hand om dom alls, haha. Men vad gör man, ska i alla fall bättra mig nu i promise. Hoppas ni har en bra kväll och bara, ta hand om er. Shit vill bara berätta för alla hur mycket ni är värda, hur klyschigt det än låter. Ni är bäst ni är allt ni är så älskade alltså åh


It's unfair that I still care and I wonder where you are tonight

2016-02-18 @ 19:36:27 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Tog mig upp runt 10:30 idag, flätade håret och skyndade ner till bussen. Wfy med föreläsning av en kvinna från försäkringskassan och efter det möte med Birgitta och Malin ang medlemsskap i kyrkan. Satt kvar och pratade livet med Malin efteråt och så var hon så snäll och skjutsade mig till sundsbruk där jag skulle träffa familjen jag ska barnvakt åt genom my nanny nästa helg. Dom verkade förövrigt hur mysiga som helst och vi kom bra överens! Letade mig till en busshållplats och nu är jag inne i stan och väntar på njurundabussen. När jag kommer hem ska jag bädda ner mig och se några avsnitt orphan black haha och imorgon kommer Micka hit! Har en väldigt bra känsla om den här helgen och min magkänsla brukar i princip alltid stämma, är även på urbra humör efter denna dagen. Dock lite ångest över att gå ut utan löshår imorgon haha men vad gör maan. Längar ihjäl mig tills nya håret kommer trots att jag är livrädd för att färgen inte ska passa då jag lagt ner nästan 3000kr på det här och frakten om jag ska skicka tillbaka det blir ca 400-500kr. En kul grej är i alla fall att man kan se och följa paketets resa, känns som att tiden går snabbare då på något sätt, när man liksom ser att det händer något!


It's hard but i gotta let this one go, real hard cause you're running through my blood flow

2016-02-18 @ 01:39:25 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Såg fem avsnitt orphan black igårkväll/natt och kom därav inte i säng förrän närmare 5, skulle bara se ett men blev helt fast alltså. Idag har jag varit på jobbmässa, det var fruktansvärt tbh. Micka mötte mig i alla fall när jag kom dit som tur var, vi gick ett snabbt varv i lokalen men fick sådan panik på insidan alltså och fick liksom kämpa för luft. Efter cirkus 10 min gick vi ut och så stod vi ute och chillade bara, alldeles för längesedan vi sågs! Vi träffade även Martin där en stund och så träffade jag väl mer eller minde halva hedbergska haha. Sedan jag kom hem har jag sett orphan black så nu är jag redan inne på andra säsongen haha, pratat med Birk i tele några timmar om himmel och jord men främst göteborgs-resan och Håkan - så taggadddd!!!! Sedan fick jag en fin text av vickan så här på kvällen och det kunde inte kommit mer lägligt, hon är på riktigt den finaste människan jag någonsin mött alltså ni förstår inte ens, hon är typ omänskligt god enda in i benen. 

Imorgon ska jag först på wfy i vanlig ordning, sedan en fika med Birgitta och lite församlingssnack och efter det ska jag hem till familjen som anställt mig genom my nanny för ett första möte. Förövrigt saknar jag min adaam, sög att jag var borta och jobbade när han var hem till Sverige sist. Och, Fredrik har släppt ny låt så in och lyssna hurrni, den e guld. As usual. Nuu ska jag krypa i säng, för trött för att existera atm. Natti


Tell me how to forgive you when it's me who's ashamed

2016-02-17 @ 00:40:17 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Nu är det nästan två veckor sedan jag fick något skrivet om dagarna här så ska försöka ta igen lite. Åkte som sagt till övik torsdagen den 4:e och var väl framme hos mamma runt 21. Hängde sedan med Andreas hela kvällen. På fredagen var jag till pappa och dimitra under dagen och fram tills runt 18 då jag mötte Andreas inne i stan och vi gick till EFS. Träffade massa saknade folk där, bland annat Johanna och Emma! Gick till hemmakväll och köpte godis till Miriam som sedan kom förbi mig hemma hos mami och stannade halva natten. Lördag morgon tog jag bussen tillbaka till svallet och några timmar senare var det jobb på travis. Hade feber och var allmänt off, frånvarande och ofokuserad men det gick helt okej ändå. När årets travgala var slut och vi städat undan allt var klockan närmare 1 och jag fick skjuts in till stan och chillade på udda med Ally, Ida och fler sista timmen där innan dom stängde. 

Söndag är kyrkdag och jag hade verkligen bestämt mig för att jag skulle på gudstjänsten den veckan men var helt slut efter gårdagens jobbpass så blev kvar hemma i sängen hela dagen, såg några avsnitt av ex on the beach sverige haha sämsta. Måndag minns jag inte riktigt, bara att jag var till Martin på kvällen och såg film. På tisdagen åkte jag och Ally ut till Birsta och lunchade på taco bar! Gick runt lite efteråt och sedan åkte vi hem till henne och åt, såg det okända med Christina och Agnes, åkte till stallet en sväng och typ pratade resten av natten. Onsdag var askonsdag och alltså första dagen på årets fasta. I år dricker jag dock inte endast vatten utan annat också så som soppa, te, kaffe osv och äter även lite frukt och grönt. Fortfarande inte det lättaste dock!! 40 dagar är ju inte speciellt lite heller. Drog i alla fall in till stan på kvällen och tog en öl och någon drink med Sebastian, sov sedan hos honom. 

Torsdag var jag ut till ögården för en lite mer ingående presentation av korttids-verksamheten där och när alla papper är klara ska jag på inskolning vilket känns jätteroligt verkligen! Åkte därefter in till staden, espresso house med vickan och sedan wfy i vanlig ordning. Åkte hem till vickan på kvällen och sov där. Fredag morgon såg vi upp och typ sov haha, bästa filmeen. Såg den med min storebror när den nyss kommit ut och vi båda grät oss igenom den haha. Åkte hem till Ally mot kvällen och vi hade myskväll och såg Crimson peak och bara gjorde ingenting typ och det var så välbehövligt. Sov kvar där och lördagen spenderades sedan hemma i sängen hela kvällen. Blev alltså en riktigt lugn helg denna helgen! Fick min nya choker med posten också så det var naajs, dock även denna lite stor.. Lyckades ÄNTLIGEN ta bort goat evolution-appen efter att ha recreateat universe 3 gånger haha! Såg senaste avsnittet av greys och grinade sönder och fick sedan världens breakdown och det blev den tuffaste natten på länge, helt enkelt. Mådde i alla fall betydligt bättre dagen efter och det var alla hjärtans dag och jag, Ida och Ally var ut och åt på invito vilket var hur mysigt som helst! Så passande att alla hjärtans inträffade på en söndag så att jag faktiskt fick äta också! Efteråt åkte vi bil bara, runt, överallt och ingenstans och lyssnade på bäst musik och snackade om allt och kvällen var bäst och sedan sov jag hos Ally. Eller, mestadels av natten gick typ åt till att beställa löshår då det var något fel på paypal haha.. Nu är i alla fall mitt efterlängtade hår på väg!! Dock livrädd för att färgen inte ska passa.. Åkte hem närmare 16 igår och såg lite film med familjen och senare på kvällen åkte jag och gymmade med Jean och alltså min träningsvärk idaaag haha. Vi såg någon halvkonsting film efteråt, Lucy kanske den hette? Sedan sov jag kvar där och imorse sov jag mig igenom wfy. Sov mig faktiskt igenom hela dagen om jag ska vara ärlig för somnade direkt när jag kom hem, vaknade till vid 18 och var barnvakt någon halvtimme och sedan somnade jag igen och vaknade inte förrän 21. Åt lite soppa och såg ett avsnitt eotbs. 

Har överlag mått väldigt bra under veckan men ikväll är jag inte alls på topp. Har fortfarande en del saker att reda ut och en del känslor jag inte riktigt lärt mig att hantera än men jag antar att det kommer. Imorgon ska jag på jobbmässan och vill mest bara dö alltså men Micka ska dit så det är väl typ det enda positiva? Evigheter sedan vi sågs. Nu ska jag se ett avsnitt heroes reborn och kanske fixa med nya bloggen lite hehe, har nämligen funderat länge på att byta bloggportal eftersom blogg.ses mobilversion är sÅ extremt ful for real. Kommer dock inte ta bort denna blogg då jag haft den sedan 2009 haha och alltid kommit tillbaka till den trots alla bloggportaler jag testat genom åren så det kan säkert hända även denna gång. Har ytterligare en anledning till bloggbyte men mer om det senare, har i alla fall fixat en ny och kommer börja där så fort allt runtomkring är klart! 
Jag ville inte ge din min värdighet men här har du den

2016-02-14 @ 01:03:07 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Jag kan inte andas, hittar ingen luft. Jag kan inte hindra tårarna. Jag hittar inget att hålla fast vid och jag kan inte leva. Jag kan inte finnas. Men det gör jag, ändå. På något vis.

Jag tror inte att jag är kär i dig men jag har aldrig älskat någon så här tidigare. Ett tag trodde jag att jag var det, kär. Sedan tyckte jag att jag insåg så oerhört tydligt att jag inte var det. Inte alls. Nu har jag ingen aning, om någonting. 

Bara att jag aldrig tidigare påverkats så av en annan människa. Jag har aldrig gråtit så mycket, aldrig haft sådana intensiva ångest- och panikattacker, aldrig tidigare mitt på ljusa dagen låst in mig i något nedsläckt badrum, ihopkrupen på badrumsgolvet, gråtandes tills jag slutat att andas. Jag har aldrig tidigare hamnat på akutpsykiatrin på grund av en annan människa och jag har aldrig tidigare velat dö så mycket som när jag låg där. Inte för att jag inte ville leva utan för att jag inte kunde.

Du säger att du inte är bra med ord men det är just det du är, det är med dina ord som du har förstört mig. Brutit ner mig, bokstav för bokstav. Ord jag aldrig bett om. Jag har aldrig ens vetat vad jag själv velat men när jag frågade, varför sa du att det inte fanns någon annan? Varför sa du att jag var den du ville vara med och att ingen kunde ersätta mig? Varför sa du att jag förändrat ditt liv och varför sa du att jag förändrat dig och varför sa du att jag var allt när jag inte var någonting? 

Ingen kommer någonsin kunna förändra dig.

Varför litade jag inte på min magkänsla från början, när jag alltid annars går efter mina känslor, alltid agerar efter hur jag känner, alltid litar på mig själv. Varför litade jag inte på mig?

Det är inte bara du. Det är nog till största delen jag. Förmodligen. Uppenbarligen. Det har kanske inte alls med dig att göra. Men du är den enda människa jag någonsin funnit trygghet i, under min livstid. Du var det första och enda jag kunnat hålla mig i. Du räddade mig. Och du har ljugit för mig under hela tiden. Och jag har låtit dig. Du visste. Jag visste. Och nu är jag där du var när vi först träffades. Min hud är lika trasig som din, mitt hjärta lika obefintligt. Jag kanske aldrig blir jag igen. Det kanske är lika bra. 

Du mår bättre. Som om jag tog ditt mående, som om vi bytte plats. Det är söndag och klockan är 00:34. Det är påskfasta men söndag är ät-dag och jag har på dessa 34, nu 35, minuter hunnit hetsäta en hel påse popcorn och kräkts upp dom igen. Dricker vin blandat med tårar och hatar och älskar dig och hatar och älskar mig och har gått igenom hela min telefonlista så många gånger att jag tappat räkningen, för att försöka hitta något nummer att ringa. Men jag har inga ord till någon annan. Fast jag aldrig vill se dig mer. 

Jag kanske inte är kär i dig men jag älskar dig. Allt jag någonsin velat är att ha dig i mitt liv, den riktiga du. Jag ville att du skulle öppna dig för mig. Det gjorde du ibland, mer än jag någonsin kunnat önska. Men du stängde dig alltid lika snabbt. Jag når inte fram till dig och jag orkar inte försöka längre.

Jag sa att jag aldrig skulle gå men du tvingar mig att lämna. Förlåt mig. Jag fixar inte mer.

Och du behöver mig inte längre. Jag behöver dig och jag har låtsats att du fortfarande behövt mig men det gör du inte. 

Fast du vet var du hittar mig. Var du ska leta. 

Och jag vet
Att du är allt 
Och jag är ingenting


That there's no me and you, there's only you and her

2016-02-08 @ 01:00:26 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
1. vem är din bästa vän? - sanna 
2. vad har du för skostorlek? - 35
3. brukar du skratta för dig själv? - haha ja
4. vilket är ditt favoritnummer? - 8
5. vad var det senaste du åt? - thai
6. om du var en krita, vilken färg skulle du va? - rosa
7. hur är vädret just nu? - regn
8. vem var den senaste du prata med i telefon? - sebastian
9. vad är det första du ser hos det motsatta könet? - ögonen typ eller läpparna
10. tv eller dator? - dator
11. favorit tv-program? - ser aldrig på tv
12. har du några syskon? - yaas 5
13. längd? - 164 cm
14. hårfärg? - har varit blond men nu börjar det bli möörkt
15. ögonfärg? - grön
16. använder du kontaktlinser? - ja
17. favorit högtid? - påsken
18. favorit månad? - september
19. har du gråtit nångång utan anledning? - ja
20. vilken var den senaste filmen du såg? - någon hos martin nyss haha vet inte
21. favoritdag på året? - 23 juni
22. är du blyg för att fråga ut någon på dejt? - nej
23. kan du stå på huvudet utan att luta dig mot en vägg? - nej
24. kramar eller kyssar? - kramar
25. choklad eller vanilj? - choklad 
26. har du några tatueringar? - snart så
27. vad lyssnar du på just nu? - she ain't me - sinead harnett
28. är du kär i någon kändis? - sÅ kär i brody jenner
29. vilka böcker läser du just nu? - och allt skall vara kärlek av kristian lundberg
30. piercingar? - naveln och öronen
31. vad gör du just nu? - ska sova typ
32. smöriga, naturella eller saltade popcorn? - saltade 
33. hundar eller katter? - katter
34. favoritblomma? - prästkrage, vita tulpaner, roses
35. har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? - jaa
36. har du en bästavän i det motsatta könet? - ja 
37. har du älskat någon nån gång? - för mycket
38. vem vill du träffa just nu? - elias
39. är du fortfarande vän med folk från skolan? - ja
40. har du någon gång skjutit med en pistol? - nej
41. gillar du att flyga med flygplan? - ja
42. höger eller vänsterhänt? - höger
43. hur många kuddar sover du med? - 6 just nu
44. saknar du någon? - så mycket att jag knappt kan andas

I give, she takes, i bend, you break

2016-02-04 @ 18:10:05 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
I måndags hade jag ställt klockan, skype-arbetsintervju och den gick tydligen bra för fick ett samtal redan dagen efter om att dom ville ha mig så det var kul! Såg bb och gick ut och gick en sväng, pratade med Johan i telefon rätt länge och även Victoria. I tisdags lunchade jag med vick och sedan var jag på wfy. Efter det gick jag upp till vick och tog ut hennes tejp-extensions och sedan åt vi thai och glass och såg film och såå. Igår var jag och simmade och mot kvällen mötte jag Victorias mamma och vi gick och åt tre-rätters och vickan serverade så det var jättekul. När hon slutat gick vi och tog en öl och så. Idag var jag på wfy igen som alltid, gick med Camilla ner till stan och tig en fika med Victoria och nu sitter jag på bussen mot övik. Ska bli så skönt att träffa bästa Andreas!! Och mamma och pappa och alla haha
RSS 2.0