Låter som en sång du hört förut, den går på repeat, tar aldrig slut

2014-02-28 @ 03:36:21 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Klockan är närmare halv fyra och jag är mer än vaken. Har faktiskt inte fått någon sömn alls än, men det är ju inte något nytt direkt. Är fruktansvärt trött dock så skulle vara skönt att få sova. Imorgon är det i alla fall fredag och jag har massor som ska göras, dagen kommer i alla fall att avslutas med gymnasiefesten tillsammans med mina finfina vänner och på lördag bär det av mot arlanda och sedan vidare till jerusalem, kommer bli konung. Förresten har min kära iphone lagt ner för tillfället, skärmen är helt svart men den är igång för det har ringt flera gånger haha, passande att det här händer precis nu.... Jaja, ska i alla fall försöka mig på att sova lite igen nu, hörs kanske något imorgon, pusshejI guess it's funnier from where you're standing 'Cause from over here I've missed the joke

2014-02-27 @ 07:33:24 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Snoozar cirka tio alarm innan jag inser att jag faktiskt inte kan stanna i sängen idag. Tur att jag faktiskt kunde förutse att det skulle bli en sådan morgon så att jag faktiskt ställde närmare femton olika haha. Kroppen säger emot, framför allt magen, men jag känner att jag inte kan missa fler viktiga lektioner. 

Det första jag ser när jag klivit upp är snö. Marken är återigen täckt utav snö, och det snöar för fullt. Jag känner mig plötsligt supermegajättelycklig över att Jerusalemresan startar nu på lördag, ingen snö där inte! 

Nu ska jag springa mot bussen, blev knappt något smink och orkade inte heller fixa håret idag, prioriterade istället ett glas oboy och ett inlägg på bloggen hehe. Problemet nu är hur jag ska kunna byta mjukisbyxorna till jeans.. haft utsatta mål, man rusat för att få, sträckt sig efter men utan att nå

2014-02-26 @ 16:13:46 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
När alarmet ringde imorse drog jag täcket över huvudet och stängde av för en stund. Har fått lite plugg gjort under dagen i alla fall, känns bra. Nu välkomnar jag Timbuktu, Snook och elefant tillbaka till mitt liv efter ett himla långt uppehåll och ska bara ta det lugnt en stund. Förresten fyller världens finaste Cassandra år idag, 18, så vi säger grattis till henne med! 


Close the door, Throw the key. Don't wanna be reminded, Don't wanna be seen

2014-02-25 @ 22:31:51 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Har varit en lång dag, kom faktiskt inte ifrån skolan förrän 18:00, och vi började vid 8 idag. Dessutom i princip inga raster och världens kortaste lunch. Inget speciellt har väl hänt idag egentligen, förutom att vi börjat planera reptider inför låtar till vårkonserten, datum för 18årsfester och så vidare. Inser att maj kommer bli världens stressigaste i år igen, precis som alla andra år. Lyssnar på en gammal fin låt och tänker på saker jag egentligen inte vågar tänka på, men det känns bra ändå. Somnar nog snart, hörs imorgon

People keep talking, they can say what they like

2014-02-25 @ 00:56:06 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Precis en veckas uppehåll här, inte meningen utan det bara blev så. Förra veckan var i alla fall helt okej, med undantag för flera pinsamma händelser dock haha. På fredagen åkte jag till övik, satt och sjöng med mamma och spelade fifa, såg film och pratade massor med bror nr1. På lördagen tog jag tåget tillbaka till Sundsvall, mötte Sanna i stan och åkte hem till henne. Fixade oss, åt middag osv, sen drog vi på fest. Träffade lite estetfolk där och raz vilket var kul, sen fanns det även personer som var mindre kul att träffa hehe. Det var i alla fall meningen att vi skulle dra ut med Mattias, Jonas och Lydia och dom kom dit senare så, utan att berätta allt så kan jag säga att det blev en himla bra kväll i alla fall, orkar inte skriva mer än så haha. Söndagen satt jag hemma hos Sanna och åt pannkakor och pratade tills klockan 17, då tog jag bussen hem och så kom Elvira förbi, blev ännu mer prat och fick även låna hennes laddare hihi (glömde nämligen min i övik..) 

Idag har vi haft friluftsdag och vi valde vinterpromenad, så har gått runt sidsjön och pratat massor, efteråt åkte jag hem, la mig på sängen och somnade direkt haha. Vaknade efter nästan 2h, lekte lite med Mathilda som hade fått för sig att jag var hennes barn och att vi skulle campa i varenda rum i huset haha, sedan tog jag ett bad, tvättade håret och gick och la mig. Har dock inte kunnat somna trots att jag är hur trött som helst, för har så himla ont i magen men hoppas på att få sova snart. Hörs väl imorgon pusshej och godnatt på eer

Gammal favoritInför vårshow 2014

2014-02-19 @ 11:36:13 Filed in: Videor
Kommentarer: 0

Repreprep


One more second chance would be enough

2014-02-18 @ 00:32:28 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Vårshowveckan är slut och det är väl både skönt och tråkigt. Mest tråkigt. Min röst är totalförstörd nu efter att ha sjungit på i två veckor trots extremt ont i halsen. Nu är det värre än någonsin, aldrig haft så här ont i halsen tidigare i mitt liv ärligt talat, låg vaken hela förra natten bara för det gjorde så fruktansvärt ont och jag visste inte var jag skulle ta vägen. Tänkte att det skulle hjälpa att dricka nått varmt men då brände jag tungan istället haha. Har även ett jätteblåmärke på vänster höftben, en blå och svullen tå, är helt öm över revbenen på höger sida och himla ont i foten när jag går pga klev snett när jag halkade på isen med klackar. 

Utöver allt det har helgen varit bra, sista föreställningen av vårshowen i fredags och sedan en estetfest som spårade ganska lagom, mysdag på lördagen och mello med min fina moster, sedan på kvällen drog jag till stan med Sanna och Lydia och så åkte vi och träffade date och Jonatan och några fler och såg film och så. Söndagen bestod mest av ångest och sömn haha. Trodde jag tappat min laddare på estetfesten så varit utan sen i fredags nu men så kom jag på idag att jag hade Jonas jacka på mig ett tag och att jag kanske hade hett laddaren där, och så var det haha så ska få tillbaka den imorgon tack och lov hehe. 

Helt okej måndag idag faktiskt, förutom att jag hade problem att sjunga tonerna på gemun med min hesa röst, fick panik på brukspelet för att vår lärare påminde mig om min gamla lärare som låste in mig i en liten stuga en gång och att vi inte ens hade någon ensemble. Och jag sprang och gömde mig så fort jag såg andra esteter, var nämligen lite pinsamt att träffa endel efter allt som hände på estetfesten haha. 

Nu ska jag i alla fall sova, skriver nog mer imorgon. Uppdateringen lär bli bättre nu när det inte är vårshow varje dag och kväll! 

Bjuder på lite bilder också

Some people say It´like dancing in the raIn, some people say It´s like running with the flames

2014-02-04 @ 10:53:50 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
Dagarna jag missat har bestått av vårshowsrep, sjukhusbesök, kyrkan, Härnösand och fest. Igår repade vi hela dagen på skolan, kollade även efter kläder till tick tock. Efter vi slutat gick jag och Sanna till taco bar för ny energi, sedan upp till Kulturskolan för kör. Dock sjöng varken hon eller jag för vi var, och är, förkylda och helt slut i rösten båda två (+ ca halva vår klass). Passar ju lagom bra att bli sjuk just precis nu.. Är i alla fall på väg till skolan nu och där blir det rep som vanligt, Michelangelo och we write the story tror jag det är som står på schemat idag. Ska försöka uppdatera bloggen bättre också, bjuder på bilder från igår och helgen iafRSS 2.0