Dags att kliva upp kanske

2013-02-28 @ 13:08:53 Filed in:
Kommentarer: 0

Äntligen tagit mig upp ur sängen, borstat tänder och fått på mig kläder. Drar mig in mot stan nu, har gehörs och musiklära och sen engelska, blir bra det. Skriver mer senare, puss på er!


It's like I know where I need to be but I can't figure out just how much air I will need to breathe

2013-02-27 @ 12:40:00 Filed in:
Kommentarer: 0

Började inte förrän vid 10tiden idag, vilket betyder att jag inte behöver ta bussen förrän 9.20, vilket betyder två timmars sovmorgon. Självklart vaknade jag halv 5 imorse och kunde inte somna om... Men jaja. Har haft estetisk kommunikation, sedan blev det hål i två och en halv timme ungefär så har hunnit ner på stan med felix och nu sitter jag med han och cassandra i biblioteket och låter tiden gå. Ensemble är nästa lektion, efter det matte, då jag även måste fixa mina val inför individuella och fördjupning (PANIK!!!!!!!), och sen slutar vi för dagen, skönt det i alla fall! Skriver kanske senare, ha det bra hörniiii


Om du går runt i cirklar eller rakt dit du vill, om du står långt ifrån eller tätt intill.

2013-02-25 @ 09:21:00 Filed in:
Kommentarer: 1

Förbereder mig för min första friluftsdag på gymnasiet (har på något vis lyckats missa dom andra..?) och ber för att min huvudvärk ska gå över och att mina ben ska orka. Men det ska nog gå bra det här! Vi hörs väl sen folks, om jag överlever


dagens

2013-02-23 @ 23:18:04 Filed in:
Kommentarer: 0

hur jag sett ut, vad jag ätit och vad jag gjort, i bilder, det får ni nöja er med idag. orkar nämligen inte skriva alls just nu, pusshej godnatt!


Du blommar upp av ingens frö, i värme varm som slask och snö. Du torkar tår av ingens tröst och lyssnar tyst till ingens röst

2013-02-22 @ 23:08:25 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

winnerbäck det där, för er som inte visste.

sitter här i min ensamhet och försöker dämpa mensvärken med något ätbart vilket bara ger mig värre magont + kramp. men sötsuget är enormt för tillfället, åhh slkgnslkgösd, hatar mens. fast vi har inget sött hemma direkt, utan jag äter äpple, och det funkar inte så bra för min mage tyvärr. men ja, ser desperate housewives för att trösta mig själv i detta haha. ensam en fredagkväll, men det får man. haft körrep i tre timmar och var redan innan det helt slut så nu orkar jag knappt stå på benen, ska försöka att bara vila upp mig tills imorgon då vi har konsert och allt. har i alla fall precis tvättat bort sminket så nu ska jag fortsätta se dh, sen sova!

man får vara ful juAll the pain you try to hide shows through your mascara lines, as they stream down from your eyes

2013-02-19 @ 23:59:56 Filed in:
Kommentarer: 0

Är medveten om att jag inte bloggade något på hela förra veckan men nu ska jag försöka ta tag i det! Och jag hade mina orsaker, vi på estet hade nämligen fullt upp med vårshowen mellan 8.30 och 22.00 varje dag och tiden däremellan försökte jag förgäves få mig lite sömn. Eller ja, ska inte säga att jag hade fullt upp med showerna egentligen, jag hade fullt upp med att stå på benen. Blev några gånger jag inte fick grepp om världen och föll ihop, men jag kämpade på så gott jag kunde. Helgen spenderades sjuk hemma hos mamma, på promenad med saknade bästavän, på gudstjänst för första gången på jag vet inte hur länge och avslutades med ett snabbt planeringsmöte. Måndag var jag ledig. Inte idag dock. dageb har gått upp och ner, morgonen hemsk, själva dagen rätt bra, kvällen ungefär som morgonen. Dock ringde en himla fin vän och fick min tårar att rinna undan och mitt skratt att fylla rummet i stället. Nu hoppas jag på sömn, klockan är bara tolv så än finns hopp! Kramhej


01.23

2013-02-19 @ 01:23:42 Filed in:
Kommentarer: 1


Jag ser dig när jag blundar

2013-02-11 @ 08:24:01 Filed in:
Kommentarer: 0

Just idag saknar jag dig så där obeskrivligt mycket du vet? Så mycket att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Det känns som så längesen jag kunde hälsa på dig nu, hjälpa dig, höra dig prata, skratta, klaga, allt. Men jag vet att du finns med mig, det gör du alltid, lever inom mig. Så jag försöker fylla saknaden med kärlek.


Jag kanske talar till mig själv när jag säger att man borde stanna upp ibland och se

2013-02-08 @ 22:39:03 Filed in:
Kommentarer: 1

Ser desperate housewives, nyss ätit yoghurt eftersom jag kräktes upp mitt tidigare försök till middag för ett tag sen och hoppas innerligt att sjuksköterskan som hörde av sig idag hör av sig igen imorgon med en ny tid för läkarbesök. Känner mig förövrigt helt slut och har bara varit upp ur sängen två korta gånger idag. Men imorgon blir kanske bättre! Förhoppningsvis. Nu ska jag fortsätta se dh och tycka synd om mig själv, hörs imorgon mina fina!


KIKH ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

2013-02-08 @ 22:17:05 Filed in:
Kommentarer: 0

Okay, first of all, not a word about my english please! I already know it's bad but the person I'm writing this to wouldn't understand a word if I wrote in Swedish.. So here I go.

I think it's time to write some about a friend I got to know last July, Κική Αναστασιάδου. (Hope i spelled the name right, those greek letters aren't always that easy you know..) She lives in Greece and I met her in the village Avgi where my grandmother used to live. Although I don't know exactly in which way we are related I do know that we are. It's just that when we met there where so many people talking in different languages, some where my cousins or fathers cousins and so on, I couldn't really keep everything in mind. Plus they literally forced us to eat, and who wants to ask questions with their mouthes filled with watermelon, bread, feta and cake? Well not me! Anyway, we've been talking some since I got back home. She's good at english so she can translate when I want to say something to someone who only speaks greek (like A LOT of my relatives in Greece). I also think I can learn a lot about their culture and lifestyle from her. But most important, she is a truly amazing friend, and I am so glad she's my friend. And cousin, or whatever it is that we are, haha. I'm planing on going there again in not toooooo long and when I do I hope we can spend some time together! I miss you Κική, beautiful friend, and I'm really happy I got the chance to get to know you.


It’s like they're talking 'bout raindrops when I'm living in a hurricane

2013-02-07 @ 19:31:06 Filed in:
Kommentarer: 3

Vaknade upp inatt av att jag själv skrek, hade världens mardröm. En av dom värsta jag någonsin haft faktiskt. Fortsatte skrika någon sekund även då jag vaknat, sen bara låg jag där som i chock tills jag insåg att det varit en dröm och att jag fortfarande hade munnen öppen, fastän skriket upphört. Så tänkte jag att jag skulle tänka igenom vad som hände i drömmen så jag skulle kunna berätta för andra hur hemsk den va sen, men det gick inte. För så fort jag började tänka på den fick jag panik och blev rädd så bestämde mig för att somna om istället och nu kommer jag inte riktigt ihåg allt längre. Jaja, sen när jag skulle ta bussen imorse var mitt busskort borta och hade inga lösa pengar (såklart) så var tvungen att gå och ta ut men då var bankomaten avstängd (såklart). Så tänkte ta ut pengar på affären men då hade den inte öppnat (såklart!!!) Så less jag blev då.. Fick vänta tills som öppnade, ta ut pengar och sen äntligen ta bussen. En senare buss dåra meeen. Sen laddade mobilen ur på skolan också osvosv. Inte världens bästa dag om man säger så... Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i sängen med medicinblandad oboy och se desperate housewives, standard.

sne


90

2013-02-07 @ 10:13:21 Filed in:
Kommentarer: 0


Ooops

2013-02-06 @ 23:45:15 Filed in:
Kommentarer: 0

Bilderna i förra inlägget blev mini men orkar inte fixa det nu, toooo tired. Fixar det imorgon eller något! Bara så ni veet


It's safer to keep walking by than to get involved

2013-02-06 @ 23:42:55 Filed in:
Kommentarer: 0

Igår såg jag två favoritfilmer från då jag var i 7årsåldern. Matilda och a little princess, hihi så sötaa! Idag på skolan har vi haft fullt upp inför vårshowen, eller jag har väl haft fullt upp med att stå på benen men ja. Blev ingen dans idag heller för va och är helt slut och Rebecka skulle inte dit heller så. Imorgon blir det mer vårshowrep, plus lite individuellt val och annat, sen ska jag hem och bara vara. Så ser planen ut för tillfället i alla fall. Kanske se desperate housewives med, är på femte säsongen nu vet ni! Men ja, nu ska jag sova, försöka åtminstone. Godnatt på er!


I'm talking loud, not saying much. You shoot me down, but I get up

2013-02-04 @ 10:41:56 Filed in:
Kommentarer: 1

På väg till skolan med samma huvudvärk som funnits med mig i snart ett dygn nu. Den börjar gå ner lite i alla fall, därför är jag på rätt bra humör ändå! Har kör först, rep inför vårshowen, sen svenska, engelska och sånt. Blir braaa. Hoppas ni alla får en bra måndag! Eller ja, så bra som en måndag kan bli..


Ljuset blir större när natten tar form och värmen blir mer värd i storm

2013-02-04 @ 01:29:58 Filed in:
Kommentarer: 0

- Winnerbäck. Som vanligt just nu. Bara för han har bäst texter!
Ja men hörni, vet att jag inte skrivit på ett tag. Så nu får ni något lite längre! Har haft en himla bra helg med sjukligt fina människor som jag älskar. Fredag blev det film med mamma, jag halvsov dock men det var mys ändå. Lördag åkte vi och handlade och så, sen träffade jag Hanna och Daniela på stan osv, sen skjutsade dom mig till efs snälla som dom är! Ja, på efs hade vi konfaåterträff och gjorde pannkakor osvosv, blev en och annan frysning också (se en av bilderna nedanför, på Pelle och Simon, stackarna haha). Satte även in löshår på min fina vän angelicca! Även det finns på bild om ni kollar nedanför texten gott folk, sen kan ni ju tänka er att hon egentligen bara har hår till axlarna typ. jaja, Sen när alla skulle äta åkte jag, orkar inte med så mycket folk och sånt just nu, blev en lugn kväll hos syster i stället! Vi såg melodifestivalen som va helt värdelös, skrattade, gick och köpte godis, planerade vår framtid, pratade och skaffade den värsta appen någonsin, tamago. herregud, skaffa den aldrig, ni kommer ångra er! Kan inte sluta nu när jag väl börjat, kramp i hela armarna får man! Blev västa tävlingen med så vi gjorde kod på varandras mobiler så den andra inte skulle kunna köra. hahah dör. Ja, sen spelade vi lite Sims och sen sov viiii. Sen körde jag ändå tamago hela natten typ för jag inte kunde sova. På morgonen såg vi pitch perfect, sen massa mer men jag orkar inte skriva mer nu. Haha ingen kommer ändå orka läsa det här. Men kan ju berätta att jag hann med en fika på uh + ett trevligt samtal med jessica innan det var dags för hemfärd. och när jag skulle ta tåget (där det finns uttag!!!!!!!!) tillbaka till sundsvall så blev mitt tåg inställt och ersatt med buss (utan uttag då..) och min mobil laddade ur och bussen kom sent och tog lång tid och sen när jag äntligen kom hem märkte jag att en av mina näringsdrycker läkt ut i väskan så nu är allt kladdigt och äckligt. Toppen. Och ont har jag med så vet inte hur jag ska kunna somna som men ska försöka nu! Värmekudde på magen i alla fall, det hjälper lite!


RSS 2.0