du är viktig för mig, glöm aldrig det.

2012-03-31 @ 15:24:10 Filed in:
Kommentarer: 3ibland är det svårt att få tiden att räcka till, att ta vara på den tid man har och att lägga den på rätt saker. att prioritera. jag är otroligt glad och tacksam över att du finns i mitt liv och att jag får finnas i ditt. allt du gjort för mig och allt jag fått göra för dig. alla våra samtal, små utflykter och äventyr. allt vi har delat och delar. jag är glad att jag har dig.

jag har kanske inte alltid tid så det räcker till, jag är kanske inte världens bästa på att ta vara på den tid jag har och lägger den inte alltid på det som verkligen känns viktigt. men du ska veta att jag gör mitt bästa för att blir bättre på att prioritera rätt, och även om jag inte alltid tagit mig tid att fråga om vi ska ses eller göra något, så har jag gett dig tid i mina tankar. du finns ofta där och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. vad som än händer, kommer jag alltid att älska dig och alltid räkna dig som min syster.


vet inte vad jag tycker riktigt men..

2012-03-30 @ 15:57:21 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
sitter med bröderna mina och kollar greklands bidrag till eurovision song contest. även fast jag inte alltid brukar kolla på eurovision men ja, måste ju se vad det är dom skickar, vi är ju till hälften därifrån liksom. vet faktiskt inte vad jag tycker, men det är bättre än deras bidrag förra året i alla fall. och den blir bättre när man lyssnat på den mer än en gång.. jaja, nu ska jag städa lite. mamma ska bort på någon middagsgrej med jobbet eller något sånt, så jag är barnvakt ikväll. fredagsmys, blir nog helt okej ändå.


sjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuk

2012-03-30 @ 09:43:24 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
erkänn att rubriken i förra inlägget var fin? känner mig duktig som kom på den ju.

ännu en dålig natt, hemsk morgon. yr, allt snurrar. ont överallt, mest magen men. otroligt förkyld, halsen gör såhääääääääääääääääääääääääääär ont. jag lovar. klev upp nu, gjorde lite te och så, men ska lägga mig igen.

hej

2012-03-29 @ 17:59:15 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

nätter då man knappt somnar över huvud taget, hade en sån i natt. hela dagen har varit bara alkjsadlghldsgfh och nu vill jag bädda ner mig i sängen och äta glass. fast det blir ingen glass, och ingen säng heller. miriam kommer förbi snart och så går vi på ku. men det blir nog bra det också!


så otroligt glad att jag har dig.

2012-03-28 @ 21:26:26 Filed in:
Kommentarer: 1

herrrrrrrrregud

2012-03-28 @ 19:25:16 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1

tyck ni ska lyssna på den här medan ni läser resten :):):):):):):):)

tjaaaaa. har varit björn ranelid idag, om ni ville veta det. klass 9 musik goes ranelid. ja, så var det. spexavslutningsfotosak ni vet, najs de. orangefärgen gick inte bort dock... men ja, snygg var vi. syns knappt att jag är orange på bilderna här meeeeeen, jag var det i alla fall. och det syns på fotot med klassen, faktiskt.

sverje med j vare ja

2012-03-27 @ 23:06:25 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
åkte in till nola vid 8-tiden, spelade in låtar med klassen från våran musikal, så det blir väl en skiva sen. efter det gick jag ner på stan med lina, lina och victoria. sen var det teater och efter det åkte jag hem, skrev en låt och skrev lite på andra bloggen min och nu ska jag lägga mig tror jag. behöver få mig lite sömn. klassfotogrejs imorgon, och no-prov. taggar ska ni veta!

min kära broder, 4 år, har blivit kär i sean banan. nej, men seriöst, han lyssnar sönder sean. så vad tror ni har gått på repeat här hemma hela kvällen?...


om du frågar mig om sanningen så tvekar jag.

2012-03-26 @ 21:47:23 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2
10.00 - sjukhuset
ny läkare idag, eller kirurg var han. tog bort ALLA mina mediciner och skrev ut EN ny. får väl se hur det blir det här... sen hade jag lite svårt med hans brytning, att förstå allt han sa alltså, men jaja.
14.05 - nationella prov (no-labb)
kändes bra! fast sen blev jag rädd att jag kanske råkat skriva tvärtom på en grej på mvg-uppgiften. men det hoppas jag inte.
15.15 - rep av låtarna som ska spelas in 
blir nog bra tror jag. studion 8.15 imorgon, yes!
16.00 - sovaaa
blev inte mycket sömn under natten, så ja.
18.26 - buss mot stan!
hälsade på gammelmormorn min en stund.

där har ni min dag, och så slänger jag in en något småfult, halv-oseriöst också.


tänkte byta blogg...

2012-03-24 @ 14:40:59 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2

suttit här hela förmiddagen och fixat med en ny blogg, design och allt osvosvosv. sen insåg jag att jag bara kommer ångra mig om jag byter till devote igen, så jag bestämde mig för att stanna här på blogg.se ändå. allt jobb i onödan. nu ska jag till affären, sen hem och ba vila. mycket roligare än så blir det inte när man känner sig helt slut, även fast det är lördag. fast lina kanske joinar mig senare, så vi kan ha tråkigt tillsammans.


ja, det här ÄR rubriken.

2012-03-23 @ 17:25:21 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
bio igår, hungerspelen. smygvisningen var det till och med. helt underbar, BÄST. så, nu vet ni det. innan bion satt jag på uh och planerade läger, kändes bra det med, fast jag var så slut och trött, men ja. vi ser väl vad jag hittar på ikväll, hör av mig. kanske. pusshej

totalförändrad men på skalet identisk

2012-03-21 @ 14:49:51 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1

jag är värdelös på att skriva här just nu, jag vet. men om ni undrar varför..

måndag - akuten
tisdag - sjukhuset
onsdag - vila

åkte från skolan in på akuten i måndags. undrar hur mycket jag egentligen skämde ut mig... tisdag, alltså igår, åkte jag in till sjukhuset och när jag kom hem igen orkade jag inte åka till skolan så jag la mig i sängen och försökte sova lite istället. på kvällen blev det en liten promenad med micha, behövde luft. efter det var jag helt slut, gick och la mig. och ja, onsdag är ju idag. blev ingen skola nu heller men ska faktiskt åka på kören, sedan se IC fashion show (har ju betalat för biljetten och allt, + att jag tror den blir bra). orkar inte riktigt men känner att jag måste. imorgon blir det skola, sedan lägerplanering och efter det bio med amanda och danielle. får se till att sova i natt... 

ser lite tomt ut här, så jag slänger in låten som jag egentligen glömt att jag hade på min mest spelade spotifylista. enjoy


tiden stannar och jag stannar hos dig.

2012-03-20 @ 14:27:50 Filed in:
Kommentarer: 0
när du ser mig
ser jag hela världen
i dina ögon
speglas hav och land

när du hör mig
hör jag allt det goda
och allt det onda
dämpas i din famn

tiden stannar
där du är
du är ljuset
strålar av liv

när du bär mig
är jag som svagast
samtidigt starkast
du är min trygghet

tiden stannar
där du är
du är ljuset
strålar av liv

tiden stannar
och jag stannar hos dig
du är glädjen
jag är din


/alexandra agapi papadopoulou

hemma igeeeen

2012-03-19 @ 07:54:24 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
hemma igen. tack till min fina anka som hållit bloggen levande medan jag varit i stockholm! haft en lite jobbig natt, ont och så, men inte lika jobbig som förra. och så fick jag ett fint sms vid halv 1 tiden, som jag inte svarade på (lite dåligt samvete fick jag allt) men jag svarade nu på morgonen istället.

tänkte vara smart att tvätta håret så här på morgonen, och det gjorde jag också, men nyss så det kommer vara blött när jag går till skolan. najs... eller? hör av mig ikväll i alla fall.

sista inlägget för allas vår underbara ejonck :D

2012-03-18 @ 11:05:42 Filed in: Gästbloggare
Kommentarer: 0
Hejhopptamin... HEEEEEEJ! Jag saknar Alligator och jag är vänlig som har bloggat åt hon lalala ;) Näe men alla ni lär ju tycka att jag är konstig men sån är jag och så får det vara :D hare bra hej! :p
Klicka på bilden så kommer ni resa genom tid och rum till min blogg ;)

SVEEEEEEG!

2012-03-17 @ 23:54:53 Filed in: Gästbloggare
Kommentarer: 0
Måste bara säga att Alexandra heter egentligen ALLIGATOR.. Men jag kanske inte får berätta det så sshhhhh!

EJONCK IS IN THE HOUSE MAAAAAN!

2012-03-17 @ 23:15:18 Filed in: Gästbloggare
Kommentarer: 0
Hejsan ;)
Det är ju jag som är Anka dååårå, jag bloggar åt min Alexandra i helgen jaaao! Skulle ha bloggat tidigare idag men det gick ju inte för det tog ju ett år innan mitt sms leverarades till Alexandra :o Om ni är intresserade av att veta vad jag har gjort idag så har jag varit i Bydalen och åkt shlalom shlalom baby! :D
NEEEEEEEEJ! Jag hetar inte Anka jag heter Angelicca :p
Och där har vi aaaaanka! asså jag tycker synd om Alexandra som lät mig blogga åt hon men skylla sig själv är vad hon får göra hon känner ju mig och vet att jag är galen WOOOOOHOHO! PARTYYYYYY, eller näe.. Hejdå :p

godmorgon!

2012-03-15 @ 04:57:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
kan inte sova, så jag tänkte att jag kan ju skriva ett inlägg så här på morgonen för en gångs skull. har inte mycket planer för dagen, vilket känns skönt. det enda är väl att det är skola om några timmar, vi får veta hur det gick på svenska-nationella idag, och så ska jag väl packa ihop lite saker eftersom jag åker till sthlm imorgon. tvätta håret borde jag också göra... hör väl av mig senare igen.

lina, du är helt underbar. kände bara för att säga det. ful är vi också men det är ju fint. eller nåt sånt. typ.

jag glömmer bort att andas

2012-03-15 @ 01:45:45 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2
"det spelar inte längre någon roll
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll
du lämnade mig ensam
och självklart blev jag rädd
min sista gnista hopp
var att synas, att bli sedd
jag glömmer bort att andas
och ingen, ingen, ingen, ingen hör"

imorgon är en ny dag

2012-03-14 @ 22:35:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
igår fick jag praktiskt taget tvinga mig upp ur sängen och bort till skolan. helt slut kände jag mig. känner jag mig. men det blev skola hela dagen, efter det en sväng på affären och sedan hade jag teater från halv 5 tills klockan 9 typ. har inte varit på teatern en enda gång den här terminen så det kändes bra! när jag kom hem hade jag tänkt läsa lite snabbt i fysikboken men nej, jag gick och la mig istället.

idag gick jag med miriam till skolan vid 8-tiden, som vanlig men ändå. nationella (no - fysik) började halv 9 och höll på till någon gång vid 12, efter det fick vi sluta. jag och miriam gick dom där 3,1 km hem till henne för att hämta hennes fiol, sen sprang vi för att hinna till bussen, åkte in till stan, mötte kippo och satte oss på uh. vi satt där tills klockan blev kvart i 4. kippo tog bussen hem, jag gick på kören och miriam hade fiol. när jag kom hem efteråt satte jag mig i sängen och tittade på desperate housewives, har sett 7 avsnitt nu, haha. inte orkat göra annat.. imorgon är en ny dag.

bara blunda, börja om

2012-03-12 @ 23:16:48 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
kom hem från ku för ett tag sedan. kändes skönt att jag faktiskt gick dit idag, inte varit där på flera veckor... samtidigt var det lite jobbigt då jag kände att orken inte riktigt fanns egentligen. nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, lyssna på lite musik och försöka sova.

reprisbild, i know. men orkar inte leta upp någon annan just nu.

Jag har glömt dig en vacker dag

2012-03-12 @ 16:24:24 Filed in: Gästbloggare
Kommentarer: 0
Hejsan på er alla fina :D
Nu är det ingen mindre än Lina Berglund Noréus som bloggar! Det är väl kul?!
Vi sitter här i Alexandras stora eller jaa.. säng och tjockar oss med kakdeg och grillringar! Haha! Klockan 7 så går vi till domsjö kyrkan för att umgås med ku gänget. Det blir nog bra!
Men nu ska vi fortsätta med det vi håller på med hahah!


glöm mig om du vill, men glöm inte vad jag sagt.

2012-03-11 @ 20:33:36 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
sitter här och lyssnar på coldplay. sen när lyssnar jag på dom? ja, nu gör jag det. tydligen. ska lägga mig i sängen snart, vila i alla fall.. är så otroligt trött och ändå är det så svårt att sova, men det löser sig.
kom hem kvart i fem ungefär. helgen har varit så bra som den kunnat bli och jag skulle gärna stannat i sundsvall längre. det enda jag köpt är en tröja på second hand, haha, men så blir det ibland. lägger upp bilder från dagarna imorgon, har inte så många men några i alla fall!


sundsvall sundsvall sundsvall

2012-03-09 @ 10:02:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
nu sitter vi på bussen jag och kristin, det blir sundsvall hela helgen. hörs igen på söndagkväll!
det här med rubriker har aldrig riktigt varit min grej

2012-03-08 @ 17:42:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
nu drar jag och tjejerna till danielle, filmkväll vetni! känns skönt, inte så ansträngande. vi sover där också. imorgon kliver vi upp tidigt, i alla fall jag och kippo. fixar oss osv, grattar danielle som fyller 16 och åker sedan in till stan för att ta bussen från resecentret till sundsvall! jo ni, det känns bra.

TORSDAG?

2012-03-08 @ 11:29:04 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
känns som fredag.. jaja. hade lite planer för idag men dom blir inte av. skulle åka slalom och allt men jag orkar verkligen inte, hur mycket jag än vill, kroppen säger nej. eftersom jag somnade vid 3-tiden igår, vaknade igen 04.20, somnade om vid 5, vaknade 06.55 och inte har somnat om sen dess är jag lagomt trött också. slut och trött, bra kombination... orkar inte ens kliva upp. tror jag ligger kvar här ett tag till faktiskt, spelar sims eller något. haha, känner mig som värsta simsnörden nu, som när man var liten, men ja. man får liksom lite annat att tänka på och så. hör väl av mig senareeee


gammal bild, antagligen i repris, bara för att jag saknar gängettt

ganska najs ändå

2012-03-07 @ 19:18:41 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
singstar mot mamman min. och ja, tro det eller ej men jag var blå. faktiskt.

tiden stannar och jag stannar hos dig

2012-03-07 @ 18:42:52 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

i förrgår - vaknade alldeles för tidigt, spelade sims 2 och gjorde kakdeg. när kakdegen var klar ville jag inte äta den, haha, så när andreas klev upp åt han den till frukost. tog bussen in till stan vid 3-tiden och träffade sabina. galet saknad tjej! vi drog runt på stan lite, satt på max ett tag, resecentret osv.. sen tog vi bussen hem till mej, åt middag och bara snacka. sen gick vi ut och så, gick bort till varvet, in på brux en sväng och sen hem.

igår - låg kvar i sängen as länge, helt slut. kunde inte sova meeeeen, ändå. sen tog jag bussen in till stan, gick till uh och träffade finfelicia. hon köpte en cola och jag köpte en chai latte och så satte vi oss i ett hörn och bara pratade och sånt. sen blev det bussen hem vid 5-tiden, packa ihop lite saker och så, sen skjutsade mami mej till själevad. tog en promenad till ica med moa, sen kollade vi på film hos henne och så. kände mej helt slut men det gjorde liksom inget. vi gick väl och la oss vid 12tiden eller nåt.

idag - vaknade himla tidigt, men låg kvar. sen klev jag upp ändå. vet inte om moa vaknade när jag klev upp eller inte.. daniela var vaken så jag var ju inte ensam i alla fall. inte för att det spelade någon roll, jag hade kunnat sitta vaken själv, det brukar jag ju göra jämt nästan men jaja. sen åkte hon iväg men då klev hanna upp och vi satt och pratade ett ganska långt tag. sen klev moa upp också, hon spelade lite piano och jag bara satt i soffan för jag orkade liksom ingenting och så hade jag ont i magen men det är ju inget ovanligt. det var skönt ändå måste jag säga, att bara sitta. sen åkte vi in till stan och gick runt lite. jag fick lov att gå ganska snabbt men tror dom gick och fikade så dom hade det nog trevligt. sen hade jag ju lite att göra osvosvosv. sen träffade jag jessica på waynes, vi satt och pratade ett bra tag och jag tror att det var precis vad jag behövde. åkte hem med bussen för ett tag sen och nu gör jag inte så mycket. är det värt att gå 3 km för att köpa några nötter och sedan gå 3 km hem igen? jag vet inteee. vi får se om jag gör det eller inte, det är ju så blåsigt.. sen ska jag i alla fall kolla på halv 8 hos mig, bara för att det är johan bohman som bjuder på mat idag och han har varit min lärareee. jobbat på subway har han också gjort, respekt till det tycker jag!  

om man sammanfattar dom här dagarna har jag umgåtts med helt underbara människor helt enkelt. är glad att jag har dom allihopa, galet vad fina dom är!


peace bro

2012-03-05 @ 00:16:48 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

hunnit med mycket idag. gått 3 mil, träffat lina, ätit på max, umgåtts med lillebror och varit med micha. sover inne hos bror inatt igen, precis som förra natten, för mitt rum är kallt som ett kylskåp. inte ens överdrivet. nu säger vi godnatt!


söndagsmys

2012-03-04 @ 10:15:02 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2

gårdagen var bra. långpronenad med kristin, johannas 30-års fest, fika på uh osvosvosv. känns som att idag kommer bli en typisk söndag. lägga mej i sängen igen och bara vila, sen när jag orkar kliva upp blir det städning och så thai box till middag? sounds good to me i alla fall. fast jag kanske skippar det där med att städa. och thaiboxen också, för jag är inte sugen. kanske låter bli vila-delen också, kommer ändå bli mer 'tänka' än 'vila'... playstation med bror min funkar nog bättre, vi kör på det!

bildbrist men den här var väl fiiiiiiiiin. haha. saknar inte skolan i alla fall, det kan jag lova.jag försöker men jag förlorar varje gång

2012-03-02 @ 19:49:50 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

tog bussen in till stan vid halv två, mysfika med miriam och louise. finare sällskap får man leta efter! bussen hem blev kvart i sex och så hamnade jag såklart här, framför datorn. ska packa ihop lite saker nu, sen drar jag till julia. filmkväll vet ni! 

slänger in en låt också, bara för att jag lyssnar på den nu.
 


tidig sportlovsmorgon

2012-03-02 @ 07:52:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
det är så roligt att vakna upp 05.45 så här första dagen på lovet och inte kunna somna om! fast nej, verkligen inte. yr och illamående också, ligger i soffan och bara myser. mamma är på jobbet, bror nummer ett på skolan och tvåan hos dagmamman.. lugnt och skönt alltså! lite ensamt dock. har gjort varm oboy och kollar på desperate housewives, nerbäddad i massa filtar. ikväll blir det filmmys med brudarna också, känns bra. inte så ansträngande om man säger så, så det är skönt.


RSS 2.0