saknar min evert

2012-06-23 @ 19:59:24 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
ja ni, evert är fortfarande på lagning. liiiiiite svårt att blogga då måste jag säga, men jaja. han kommer förhoppningsvis tillbaka snart och tills dess får uppdateringen suga. är med lina på burön nu i alla fall. vi har nyss ätit middag, nu ska vi spela kubb med ida och sen se film. imorgon blir det skaparläger också, känns bra. ledare då vet niiii. Efter att ha varit deltagare 7 år i rad så är det ju dags eller vad tycker ni? Blir där tills den 29:e. morfar hälsade på idag btw, med sig hade han en stor tjock xltröja. varför skriver jag det här? ja jag tänkte väl bara visa min tacksamhet eller något. inte för att han läser det här meeeeen. fick höra idag att han tagit bort sin facebook också, haha. jaja, nu ska jag väl avsluta med att skriva grattis till min kära bror som fyller 11 år idag också. storpojken! jag kunde tyvärr inte äta av din tårta andreas, men det skyller jag på pelle och filiph. ne, nu ska jag vinna kubben! eller kanske inte. aja, pusshej!

haft det bra, helt enkelt

2012-06-10 @ 13:30:36 Filed in: Vardag
Kommentarer: 3

tog ledigt från skolan både torsdag och fredag och begav mig ner till sundsvall. firat kusins student, vandrat runt i staden, fått 21 nya myggbett, förvärrat min förkylning, grillat, solat och promenerat, gjort slut på min medicin, umgåtts med fina människor, insett att drama finns överallt och bara åkt omkring i denna drakstad, som snart blir mitt hem. haft det bra helt enkelt. min dator är fortfarande inte riktigt kry, därav den dåliga uppdateringen, men det kanske ni förstått. nu ska jag ut på en promenad, sedan packa ihop lite saker och ikväll bär det av till övik igen. 


lite småsöt, dock väldigt opassande. bättre än bildlöst i guess.


meningen med onödiga inlägg är att dom inte behöver någon mening

2012-06-06 @ 09:12:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2
jag är tydligen lik den här människan? Izabella Fröberg. haha, anka, tyck om dig ja men kan faktiskt inte se likheten. alls.

allt försvann

2012-06-06 @ 02:48:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
akjfhskjadfh, skrivit klart nästan hela uppsatsen, sen händer det här. no - evolutionsteorin. svåraste jag någonsin gjort, och så försvinner allt. bara sådär. jag dör. orkar inte, jag orkar verkligen verkligen inte. kommer börja gråta när som helst. jag har inte tid med det här. åh, allt kan ba saklöghsngklöjshfdjgökl. 10 sidor och nu får jag börja om. kommer aldrig hinna. hej ig! nu tappar jag mitt biologibetyg.

no matter what I say, I'm not over you

2012-06-05 @ 20:28:28 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind


GREKLAND

2012-06-05 @ 16:16:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
bokat och klart. den 25:e juli till den 2:a augusti är jag och lina i grekland. underbart. förstår det inte riktigt än och kommer nog inte göra det förrän vi verkligen är där, men det känns sjukt bra! sjukt, men bra. bäst.

bilderna är från linas blogg. sjukligt fina är vi tyck ja.kom ihåg att andas

2012-06-05 @ 01:01:30 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
orkar inte vänta så nu slutar jag med den här bloggpausen. haha, åh, har saknat att blogga. ba skriva liksom. är klar med svenska uppsatsen nu och har mejlat so-hemprovet till elin. känns bra. faktiskt stolt över mig själv, för första gången på länge.

gjort under vecka 22 -
√ no - elektrokemiprov x2
√ no - annat kemiprov
√ no - elläraprov
√ hk - konsumentkunskap/ekonomiprov
√ matte - muntliga nationella
√ so - etikprov
√ so - EU och FNprov
√ so - asienhemprov
√ svenska - bokrecension
√ svenska - uppsats
√ engelska - slutarbete
√ tyska - skrivuppgift/prov
√ slöjd - frågehäfte
√ slöjd - klar med lapptekniken
√ bild - fotouppgift
√ bild - mona lisa/maria montazami
√ bild - akvarell

allt har blivit kaos eftesom jag missat typ halva terminen pga magen och sjukhusbesök osv. så jag hade mycket att ta igen. men nu kanske jag får ut alla mina betyg ändå! har verkligen kämpat för det. imorgon ska jag skriva färdigt bokrecensionen på engelskalektionen, fixa soprovet om andra världskriget på lunchen och göra klart no-uppsatsen om evolutionen när jag kommit hem och på torsdag är det prov på musiken om typ noter osv. sen är allt klart, tror jag. äntligen.

exactly the same, only completely different

2012-06-04 @ 19:54:44 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
tänkte bara berätta att på onsdag är min bloggpaus över, men uppdateringen kommer nog vara dålig ett tag till ändå eftersom min dator är döende. lämnat in honom nu i alla fall. krya på dig evert ♥. haha, ne men ja. har lånat lenas dator nu i alla fall, för jag ska skriva no-uppsats. ja, precis, jag ska skriva uppsats nu. inte blogga. men ja, är tillbaka på onsdag! kramis

jag ska gifta mig med han, om ni undrar.
låten, rösten, utseendet. jag dör, helt underbar.

RSS 2.0