tiden går för fort fast den stannat upp.

2012-02-28 @ 18:41:11 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
jag har inte skrivit på några dagar, är medveten om det. men det har hänt, och händer, en massa just nu som gör att jag faktiskt inte prioriterar bloggen så högt utan mest försöker fokusera på mej själv. känns som att det inte är världens bästa tillfälle att ta upp vad det här handlar om i bloggen heller så jag håller det lite för mej själv. nu vet ni i alla fall att det är något, precis vad det är är mindre viktigt.

hade i alla fall en väldigt lugn och skön kväll igår och ett fint samtal idag så det känns som att jag kommer klara av det här bättre än vad jag trodde att jag skulle göra för några dagar sedan. men ja, det går lite upp och ner. försöker att inte planera så mycket utan ta dag för dag så får vi se vad jag orkar. är verkligen tacksam över stödet jag har i människor omkring mej, hoppas att dom förstår det. nu ska jag blicka framåt, och försöka uppdatera lite bättre också. kram så länge!

det känns som timmarna dagarna veckorna går, denna väntan är sjuk.

2012-02-28 @ 04:19:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0


"det är tålamodets test som tar det till det yttre
men jag kan ta det
ge mej mera
vi kan ta det."

VID DIN SIDA

2012-02-24 @ 00:15:56 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
ahhhh, ajkfaskldghslakdghadsk. seriöst, det finns inte ord. musikalen, så galet roligt. UNDERBART. haft tre föreställningar idag och så blir det två imorgon. allt känns så bra och jag är bara, glad. slutsålt på folkan teatern, 299 platser. blir göteborsresa med finklassen för dom pengarna! 9 musik, på riktigt, ni är dom bästa. eller vi kanske man säger. så underbar klass, det är sjukt. kärlek på er alla ♥. trodde att skolföreställningarna skulle gå lite sämre än den som var för allmänheten, men dom har också funkat jättebra! saköldagsklasd, är så glad. vet inte vart jag ska he mej. sovgott hörrni, det ska i alla fall jag göra.


vi kör ba!

2012-02-22 @ 12:03:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
snart genrep, najssssss. eller? jag vet inte. känns dåligt, fast bra. blir lite publik såhär på genrepet också, det är väl bra i alla fall. hör av mej ikväll, puss.


kul att vi kunde vara seriösa också.......

genrepsdags!

2012-02-21 @ 23:51:05 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

har varit på folkan teatern både igår och idag, fixat med ljus och ljud till musikalen och smårepat lite. imorgon drar vi igenom hela musikalen två gånger, sedan är det dags för genrep! dom riktiga föreställningarna börjar inte förrän på torsdag. jag vet faktiskt inte riktigt hur det känns just nu, hoppas att allt kommer gå bra i alla fall. lite småglad blir man ju också när man kollar facebook... småsöt lärare tyck ja!


såg att artikeln om våran musikal finns i tidningen 7 nu också, alltså den senaste. så kolla där om ni inte redan gjort det :-)saxnäs

2012-02-17 @ 05:40:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 6
nyss ätit frukost och så, ska snart ta mej en promenad till kyrkan med all packning (all? inte överdrivet mycket faktiskt) och så bär det av mot saxnäs med fina människor! hörs på måndag, eller kanske redan söndagkväll, vi får se.  

inte utan tårar

2012-02-17 @ 03:36:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
tänker på konfan då jag ser den här, eftersom vi kollade på den då. har sett den några gånger sen dess, men kan fortfarande inte se den utan att darra, rycka till eller titta bort och tårarna rinner varje gång. så stark. när hon trycker saxen genom huden, när dom slår spiken genom handen, jag kan inte se på... men det finns en fin mening bakom videon, det gör det.


no matter what I say, I'm not over you.

2012-02-16 @ 19:28:49 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1


denna låt har gått på repeat hela matten, hela no:n, hela svenskan.. ja, egentligen nästan hela dagen. bara därför lyssnar jag på den nu också. börjar väl bli lite less men texten passar in så bra just nu att jag inte kan sluta. 

känner mej fettaggad inför saxnäs i helgen!
mest för själva helgen liksom, men också lite grann för att jag slipper skolan imorgon, faktiskt. fast den delen kan ju hållas lite hemlig. eller vad pratar jag om? skrev det ju nyss på bloggen.... jaja. är så less på skolan just nu så det är inte sant, känns bara tusen gånger värre än det någonsin varit förut. men ja, det går nog över hoppas jag. ska i alla fall diska nu, tvätta håret och sen packa.

blir saxnäs hela helgen så räkna inte med några inlägg. ung ledare på konfirmandläger, yeees. blir nog bra det här tror jag! 

jag talar sanning till och med när jag ljuger.

2012-02-15 @ 18:22:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2


varit på skolan från tjugo över åtta tills halv sex idag, nio timmar, slå det ni. jobbat massor med musikalen, som förövrigt inte känns så jättebra, men man kan ju låtsas. missade kören eftersom jag var på skolan, åt nyss en apelsin och ska nu plugga lite no tror jag. kanske kollar om det finns någon som vill joina mej på en promenad också, skulle vara skönt känner jag.

alla hjärtans dag

2012-02-14 @ 23:09:02 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2

kvällen har bestått av film och ett lång och bra samtal tillsammans med dessa två underbara

forever alone är vi men k bry.
HAHAAHAHA, varför blev det så stor text?
jaja, glad alla hjärtans dag på er! 


kusinbarn påväg ♥

2012-02-12 @ 20:39:11 Filed in: Vardag
Kommentarer: 3
fast jag tänker tjuvkalla mej moster. eller låtsasmoster i alla fall? minimoster...

det enda jag vet är att jag inte vet något.

2012-02-12 @ 20:26:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0

dålig uppdatering har det varit, men det sa jag ju redan innan att det skulle bli. har inte så mycket att säga heller, haha. men hör väl av mej imorgon.


god jul och glad påsk

2012-02-09 @ 21:22:45 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2

ett två fem åtta tre sju nio åtta två, jag vill ha godis. nu så vet ni det. k bry vänta anka. har iiingen aning om vad jag skriver nu, över huvud taget, så otroligtgaletsjukligt trött, HÖRS IMORGON.
NAJS MED MOBILBILDER, FAST NE, MEN NI ÖVERLEVERRR


låt oss vara fula tillsammans ♥

2012-02-08 @ 21:58:06 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
dom snygga bilderna hittar ni på linas blogg, jag tog ju bara dom tråkigaaaaa. haha, vet inte varför men.vi jobbar visst på lektionerna?

2012-02-08 @ 21:27:10 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
hittade våra fina klipp på emelies blogg, så ni veeeet. checka den btw!

lockigt hår och allt, det var under veckan jag inte hade någon plattång :-( jajaaaaa, ni ba k bry.

musikalen tar upp tiden just nu

2012-02-07 @ 21:53:23 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
bloggen kommer komma lite i andra hand nu i 3 veckor ungefär, eftersom det är så otroligt mycket jobb med musikalen just nu. vi måste sätta alla låtarna osv, så det här behövs! det som är markerat med fetstil är låtar där jag ska vara med, antingen dans eller musik, så det blir en stund efter skolan varje dag. men förhoppningsvis går det bra, så vi sätter låtarna fort så man inte blir kvar på skolan så länge. torsdag och fredag vecka 7 är osäkert eftersom vi inte vet vilka låtar som kommer hamna där.

v. 6
onsdag - (lunchrast - challis), armé, introlåten, saras
torsdag - amanda l, (lunchrast - cippos), amanda a, victoria, linns 
fredag - (lunchrast - alexandras) intro, emelies

v. 7
måndag - cippos, victoria fanny, (lunchrasten - intro)
tisdag - (lunchrast - linn), amanda a, alexandra, victorias, challis
onsdag - alla
torsdag - det som inte sitter
fredag - det som inte sitter

v.8
måndag - folkan
tisdag - folkan
onsdag - folkan
torsdag - folkan
fredag - folkan 
under vecka 8 på folkan teatern ligger både repetition, skolföreställningar och kvällsföreställningen.

musikalen, nationellaprov, so-redovisning, no-förhör, engelskaläxa, hk-prov, slöjdarbete, tyska osv...

2012-02-07 @ 13:08:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1

jag älskar dej min fina vän!

2012-02-06 @ 21:44:53 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1

hur gör jag nu?

2012-02-05 @ 12:11:07 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1
var på ung lördag igår, filmkväll osv. mysigt, men jag forstod inte mycket av filmen och fick inte äta varken godis eller chips (nyårslöftet ni vet) så det var kanske ett minus. tur att sällskapet var bra i alla fall! det slutade vid tiotiden, då drog jag, miriam och pelle oss ner till uh för lite prat och fika. sen åkte vi hem vid tolv tror jag.
sitter här nu på dåligt humör. eller ja, halvt i alla fall. vill ha oboy, men tror ni det finns eller? nej, den är slut. och något annat vill jag inte ha, mår illa. bilen startar inte, så vi kan inte åka på affären och det går knappt bussar på söndagar här i vår lilla stad så jag kan inte ta mej någonstans. najsssssssss, eller inte. haha, åh, vad jobbig jag låter. det är ju faktiskt inte världens undergång.

det som egentligen stressar upp mej just nu
är att jag ska ha gjort mitt gymnasieval om en vecka. har varit jättelugn över det och faktiskt bestämt precis hur jag skulle välja. men då kommer det såklart människor till våran skola och pratar om deras gymnasium, som verkar vara precis det jag letar efter. fast ändå inte... ahhhh, jag dör.

tjenare ungdomssamlingen! länge sen sist

2012-02-04 @ 01:11:35 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
staden idag efter skolan med miriam och kristin, fintjejerna. köpte en kalender, vilket jag verkligen känner att jag behöver, faktiskt. så det var bra. 149 kr 59 kr på åhlens!
 
lika seriösa bilder som igår, jo tack jag vet. förlåt för det hörrni, men jag orkar inte vara serri just nu. 

tjejorna åkte hem med bussen vid 18-tiden, men då kom micha in till stan istället. vi var på ungdomssamling i pingstkyrkan, sen tog vi en sväng ner till sliperiet och ja, sen åkte vi hem. ganska lugnt här hemma ikväll, då mammis är på jobbfest, bror nummer 1 är helt slut på efter sitt första p12 disco och bror nummer 2 sover hos lena. härligt! nu ska vi göra popcornnnn, bara så ni vet liksom.

allting kommer ordna sej, om jag får somna bredvid dej

2012-02-02 @ 23:16:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 2
har haft en fin kväll hos jättefina människor! tänkte att ni kanske ville veta det :-) 
 
tråkigt med bildlöst, och orkar inte vara seriös så här på kvällen. så varsågoda, jag bjuder.går och lägger mej nu, och bara för att den var högst upp på min spellista tänker jag somna till denna.

I'm running the race, but it seems so hard to win.

2012-02-02 @ 03:24:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 1


I don't know what I'm struggling for
There's got to be more, than this life I know
But still I'm here fighting to never give up
I find strength in Your love
And You will see me through

vi kan ju låtsas att det är intressant i alla fall...

2012-02-01 @ 20:44:00 Filed in: Vardag
Kommentarer: 0
vad heter du? (ditt riktiga namn) alexandra
vad kallas du? alexandra, alex, allie, agapi, jag fattar inte, byggarbetaren, alligator osvosvosv... fina namn tyck ja!
vad vill du bli kallad? beror väl på
födelsedatum? 19 maj 1996
stjärntecken? oxe
vart bor du? övik
vad har du för mobil? någon sony
har du en egen dator? nej
vem är din/dina bästisar? miriam larsson
har du något husdjur? katt
vad ska du göra i sommar? så mycket som jag hinner, haha
favoritfärg? vit
turnummer? 3
vem älskar du mest? älskar flera ju
intressen? musik
favoritband? elefant
favoritlåt med ditt favoritband? när du går
namnsdag? 17 februari tror jag
vad skulle du vilja heta? vet inte
vad heter du på din msn just nu? allie papadopoulou
hur många online? 8
vem är 15:nde online? ingen
vem har du blockat? en bara
hur många olika grupper har du? inga
har du några olästa mejl på hotmail? 3061 på min ena, 11 på min andra.
har du några nya kommentarer på bdb? kanske det
isf hur många? vet inte
hur ser din drömkille/drömtjej ut? snyggggg
beskriv ditt hår? svart osv
har du några piercingar/tatueringar? 4 i örnonen, tagit ut den ur näsan..
vart skulle du bo om du fick välja? svall, sthlm eller la
bor du i lägenhet eller villa? lägenhet
vilken färg är snyggast på kläder? svart typ
vad har du på dig? tights, underkläder och stor sovtröja.
har du något i håret just nu? nej
vad har du gjort idag? vilat och kören
vad ska du göra imorron? skola osv
hur mår du just nu? feber
hur brukar du annars må? olika
är du sjuk? yes
har du ont nånstans? hela kroppen, mest magen
har du gått till tandläkaren detta året? ohja
vad heter din pappa? christos
har du några syskon? ja
vilket är ditt favoritdjur? har inget
äter du ofta godis? godislöfte
vilket är ditt favoritgodis? tuttifrutti-ringar och jordnötsrutor ♥
vad är det finaste som finns? vännerna jag har
vilken är din favoritdryck? oboy
vilket är ditt favorit tv-program? tittar inte på tv
vilken är din favorit vecko dag? lördag
vem är din förebild? har ingen riktigt förebild, men några inspirerande personer
vad är bäst med dig? vet intee
har du några komplex? mina konstiga axlar och minifötter
hatar du någon just nu? hatar ingen
saknar du någon just nu? jaa
har du kysst en apa? nej
vilket husdjur skulle du vilja ha? inget
är du allergisk mot något? laktos egentligen
vilket band är det dåligaste som finns? ingen aning
är du kär? nja
isåfall i vem? -
vad är din civilstatus? ssingel
vad har du för sexuell läggning? hetero
har du varit hos frisören det här året? snart så!
använder du nagellack? ja
har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? gardiner
har du eget rum? ja
har du en dubbelsäng? nej
har du en egen platt tv? nej
när flyttade du senast? i somras
vilken stil har du? vet inte
vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? ingen
skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? nej
har du hoppat studsmatta det här året? nej
vilken är den godaste frukten? persika
äter du grönsaker varje dag? ja
dricker du så mycket vatten som man ska? vet inte
är du underviktig, normalviktig eller överviktig? normalviktig tror jag väl
hur lång är du? 164 eller nåt
är du nöjd med dig själv? jora
vad är du bra på? att lyssna
har du en egen hemsida? bara bloggennn
hur gammal önskar du att du var? över arton
vad är klockan just nu? kvart i nio
är det jobbigt att svara på frågor? har inget bättre för mej

RSS 2.0